Beauty

Sådan plejer jeg mine krøller

Jeg har fra naturens side krøller, dog glatter jeg tit mit hår – fordi man vil jo altid gerne have det man ikke har,  ikke sandt? Men når jeg nu har mit naturlige hår, som jeg altså stadig tit har, så bruger jeg et par simple produkter som gør mit hår lækkert og glansfuldt. Jeg er ikke typen der har overskud til det helt store og bruger max 10 minutter på at gøre mig klar. Derfor er dette et nemt lille trick, som du måske selv kan få glæde af at bruge hvis du gerne vil have dit hår udstråler sundhed og ikke gider bruge længe på det.  Så værsgo  her får du altså min lille guide til at pleje og sætte dine krøller så de ser fine og lækre ud hele dagen. velbekomme.

Første step. Jeg bruger denne lækre coconut oil fra bodyshop. Jeg på fører nogle dråber i hånden og fordeler det i det halv våde hår. Lad være at tage for meget olie til at starte med, da det kommer til at se alt alt for fedtet ud. Jeg putter kun dette produkt primært i mine hårspidser. Ellers ser hele håret fedtet ud, og du får et resultat der ligner, at du ikke har været i bad og vasket hår i flere måneder. Så lidt ad gangen, du kan altid tilføje lidt mere til, lige indtil at du er helt tilfreds! Jeg bruger det blandt andet også kun i hårspidserne, fordi det  primært er mine spidser der har mest brug for det. Olien hjælper mig med at få glansfuldt hår, så mit hår ser fugtigt og sundt ud og mine spidser ikke ser så tørre ud.

Der efter bruger jeg min hår mousse fra Schwarzkopf som en er tyk skum. Lidt ud i hånden og fordeler i håret, samtidigt med at jeg skubber håret op ad med nogle bevægelser der knurrer håret sammen. Så kan krøllerne nemlig få frit spil til, fint at forme sig. Igen skal du huske ikke at bruge alt for meget, da dette produkt stivner lidt og gør at håret holder hele dagen.

Neden for kan du se før og efter billede af resultatet. Før billedet er lige efter badet, og så er produkterne puttet i. Efter billedet er taget 15 minutter senere hvor jeg har gjort mig klar og fået tøj på. Klar til at smutte ud af døren med lækkert hår.  Hvis du selv brænder inde med et godt tip til håret, skriv det endelig i kommentarfeltet.

Relaterede indlæg

11 Kommentarer

 • Svar
  Lærke
  10. januar 2019 den 20:19

  Så fedt at se forskellen på håret 😍

  • Kirsten Thulesen
   Svar
   Kirsten Thulesen
   10. januar 2019 den 21:50

   Ja, jeg synes virkelig det giver et naturligt, men flot resultat<3

   Kram K

 • Svar
  Stephanie/morogliam
  10. januar 2019 den 20:25

  Nu har virkelig et lækkert hår.
  Nu har jeg nogen ideer til min niece fødselsdag.. Hun har bare der smukkeste krøller men har svært ved at styre sit hår

  • Kirsten Thulesen
   Svar
   Kirsten Thulesen
   10. januar 2019 den 20:36

   Det lyder dejligt, at det lige kan give en hjælpende hånd.
   Det er virkelig heller ikke altid det gider være så samarbejdsvilligt haha.
   Skøn aften til dig søde du<3

 • Svar
  Henrik V Blunck
  10. januar 2019 den 22:06

  Spændende indlæg. Det giver gode ideer til hårprodukter, der må være til rådighed når datteren ind imellem er på besøg med sine brødre. God weekend forude. 🙂

  • Kirsten Thulese
   Svar
   Kirsten Thulese
   11. januar 2019 den 9:02

   Virkelig godt at høre.
   Det er hvert fald super nemt, så alle kan være med. Rigtig god dag til dig 🙂

 • Svar
  Tatjana
  10. januar 2019 den 22:52

  Du har så smukt et hår 😍

 • Svar
  Natalie Lindebjerg
  14. januar 2019 den 21:22

  Hvor er de nogle lækre krøller søde!!

 • Svar
  Anna kjeldsen
  14. januar 2019 den 22:37

  Man kan virkelig se en forskel på at krøllerne bliver mere slangekrøllet, det rigtig flot. Godt råd 😀

 • Skriv kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.