Ikke kategoriseret

Fynbus – rejsekort med dig hele vejen

De sidste par uger og nogle uger endnu har jeg fornøjelsen af et spændende samarbejde sammen med Fynbus og I kære læsere  på bloggen skal selvfølgelig med på rejsen. Jeg har modtaget et rejsekort i gave, som jeg har været rigtig glad for at prøve af. Det er super nemt at bruge også sparer man altså en del penge på bussen.

På min instagram har jeg delt flere billeder fra samarbejdet, som er du er velkommen til at hoppe ind og se. Her har jeg blandt andet delt de smukke omgivelser jeg mødte på min bustur rundt i Odense. Hvis det har interesse kan billederne findes ved at trykke på linket her:  https://www.instagram.com/kirstenthulesen/

Lidt om rejsekortet.. 

Rejsekortet er en god ven for dig der gerne vil spare penge og benytter bus, tog eller metro. Kortet dækker nemlig det hele, og rabatten bliver beregnet helt automatisk, da den finder den billigste billet til dig.  Dækker kortet så kun en enkelt person? Nej, Fortvivl ikke hvis du er flere personer der gerne vil bruge kortet sammen. Man kan nemlig være flere personer om ét rejsekort. Du kan derfor nemt tage din veninde, søster eller hele familien under armen hvis I sammen skal ud på nye oplevelses ture. Rejsekortet har flere god fordele, og du kan læse dem alle sammen på: https://www.fynbus.dk/rk2018

Hvilke transportmidler gør du mest brug af? Skriv dem meget gerne i kommentarfeltet nedenunder. 🙂

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.