Life

I’m Back

20795153_10210120982724675_2043431469_o

Godt og vel et halvt år er gået, og det halve år har budt mig på de hårdeste, sjoveste  og bedste oplevelser i mit liv. Jeg er flyttet i lejlighed sammen med min søde kæreste, og lige nu så nyder jeg bare at have det godt.

Jeg havde egentlig besluttet mig for længe siden, at jeg ville holde en længere pause og faktisk stoppe helt med at skrive indlæg på min blog. Jeg havde ikke en almindelig hverdag der fungerede og det var svært for mig, at finde inspiration til gode indlæg. Det sidste lange stykke tid har jeg nydt at bruge tid på lige det jeg havde lyst til, og nu kan jeg mærke at inspiration og gode ideer, får mig til tasterne igen. Blogging har altid været en stor del af mit liv, da det er den måde jeg blandt andet bearbejder ting i mit liv. På min blog elsker jeg at give inspiration til andre, og åbne op for de ting, som normalt er svære at snakke om. Det jeg bedst kan lide ved at blogge er, at jeg kan være ærlig og skrive om lige præcis det jeg har lyst til og det har jeg savnet rigtig meget. Mit navn er Kirsten Thulesen, jeg er en 21 årig pige fra Odense, og jeg glæder mig til igen at begynde på at lave gode og brugbare indlæg til dig. 😉

Relaterede indlæg

2 Kommentarer

 • Svar
  Nikki Lund
  13. august 2017 den 13:33

  Dejligt at have dig tilbage, Kirsten! Glæder mig til at følge med hos dig igen 🙂
  Kram,

  http://nikkilund.dk

  • Kirsten Thulesen
   Svar
   Kirsten Thulesen
   13. august 2017 den 13:45

   Tak søde Nikki. Stort tillykke med din blog <3

  Skriv kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.