Uncategorized

Giveaway – Vind HH simonsen wetbrush

 

IMG_0823

Det er endelig tid til lidt mere forkælelse her på bloggen, og denne lækre giveaway vil du altså bare ikke skippe. Du kan nemlig vinde ikke bare en god hårbørste, men altså verdens bedste hårbørste i følge mig. I samarbejde med HH simonsen, har jeg fået lov til helt præcist at udlodde et stk hårbørste,  tre stk curly hårelastikker og en smækker hårlak, som altså alt sammen kan blive dit inden for nærmeste fremtid. Jeg er helt besat af deres produkter, og ejer selv flere ting derfra. Jer som har læst med på bloggen et godt stykke tid, ved nok godt at min absolut favorit ting derfra er hårbørsten. Da jeg er udstyret med  voldsomt tykt hår, er det desværre ikke alle hårbørster der overlever en tur med mit garn.. Men denne børste fra HH simonsen formår med sine bløde hår, at udrede selv mit aller mest filtrede tømmermænds hår. Jeg er fan, og derfor er det også lykkens dag, at de vil være med til at glæde en af jer læseres hår.

IMG_0843

Nu skal du vinde: 

alt du skal gøre, for at deltage i konkurrencen om at blive den heldige vinder af ovennævnte produkter er at;

 1.  Like min side på facebook lige HER
 2. Skriv en kommentar til indlægget med din email, og du end ellers har lyst til. Så jeg kan få fat på dig, hvis du skulle blive den heldige vinder af præmien.
 3. Følg mig gerne på instagram: @kirstenthulesen 

Jeg trækker lod om en heldig vinder af konkurrencen mandag d. 25 juli. Held og lykke alle sammen.

Relaterede indlæg

8 Kommentarer

 • Svar
  Line
  21. juli 2016 den 15:49

  Ville bestemt ikke være dårligt at vinde😍 mit hår filtrer af bare at kigge på det….

 • Svar
  Rikke Stauning
  21. juli 2016 den 16:25

  Jeg prøver lykke selvom jeg ikke er på FB. Men jeg er på IG

 • Svar
  Ruth
  21. juli 2016 den 16:45

  Du ved selv hvor uldeuldhår mit hår kan være, i sær om morgenen, hahaha! Så jeg kunne godt bruge sådan en, woop! 😎❤️

 • Svar
  Jessica Hansen
  21. juli 2016 den 20:33

  Krydser fingre!

 • Svar
  Rikke
  21. juli 2016 den 20:56

  Ville jeg da bestemt ikke have noget imod :i

 • Svar
  Louise O
  22. juli 2016 den 19:20

  Håber heldet er med mig 🙂

 • Svar
  Camilla A
  23. juli 2016 den 17:36

  Sikke en skøn præmie!
  Jeg krydser fingre. 🙂

 • Svar
  Natalie Pedersen
  23. juli 2016 den 22:10

  Krydser fingre !! <333

 • Skriv kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.