Life

Rengørings dag

tea

Dagen i idag står for mit vedkommende i rengøringens tegn. Lejligheden skal have en ordentlig tur, da den sidste halvanden uge virkelig bare har været en chill uge. Jeg havde ikke lige den store overskud og min seng var virkelig på da værende tidspunkt min bedste ven.  Men igår kunne jeg bare mærke, at det skulle være idag. Idag skulle være dagen hvor jeg ville tage mig gevaldigt sammen og få orden i min lejlighed og det er da også gået ok ind til videre… altså jeg kom igang med køkkenet og nu mangler jeg bare lejlighedens 4 øvrige rum..

Derudover faldt det mig ind, om der var nogle af jer der kunne tænke jer et indlæg, hvor jeg viste lidt frem hvordan jeg boede og hvordan jeg har valgt at indrette mit hjem? Hvis det er noget du kunne tænke dig, må du meget gerne smide en kommentar til indlægget, så vil jeg prøve at få sådan et indlæg på bloggen i nærmeste fremtid.

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.