Uncategorized

ny månedelig glæde – Goodiebox

MARTS_600x465_

Jeg er nu den glade tilmelder af goodiebox. Det går bedre med mange ting fortiden, sygdom er dæmpet og det hele går bare lige lidt mere den rigtige vej. For at opretholde dette og gøre lidt godt for mig selv har jeg endelig fået taget mig sammen til at tilmelde mig goodiebox. Det  er en beslutning som har været undervejs længe, og nu fik jeg endelig samlet kræfter til at gøre det og jeg glæder mig som et lille barn til at modtage min aller første goodiebox nogensinde. Noget af det der gjorde at jeg besluttede mig for at gøre det er blandt andet, at jeg har hørt sindsygt godt om det, og flere kvinder har delt deres glæde omkring boxen, da det beskrives flere steder som en skøn overraskende glæde som ingen kvinder må gå glip af. Derudover har jeg på det sidste virkelig haft en trang til hele tiden at købe noget nyt hver måned, og det er ret farligt – det er dog overhovedet ikke slemt i forhold til hvad det kunne være, men jeg håber goodieboxen kan gøre at jeg holder mig fra at skulle bruge penge på alt muligt nyt hver måned, da jeg jo i den selv får en masse forskelligt nyt hver måned.

Jeg tror det bliver et hygge projekt, hvor man har noget lækkert at glæde sig til hver måned. Princippet i det er for mig faktisk rigeligt. Det kommer til at blive en fantastisk følelse at glæde sig, modtage, åbne og prøve de forskellige ting i boxen en gang om måneden. Så lige nu venter jeg, og glæder mig til at modtage min første box, som jeg selvfølgelig nok skal anmelde herinde på bloggen.

Har I modtaget goodiebox før og hvad er jeres erfaringer med det? Jeg ville elske høre fra jer i kommentar feltet.

Relaterede indlæg

2 Kommentarer

 • Svar
  Cecilie Krog
  19. april 2016 den 13:35

  Så lækre items – jeg har selv overvejet at tilmelde mig.
  /Cecilie

  http://WWW.BYKROG.DK

 • Svar
  Camilla Cecilie
  25. april 2016 den 10:30

  Jeg har selv overvejet at tilmelde mig, men jeg er ikke overbevist om at jeg når at få alle produkter brugt 🙂
  /Camilla

 • Skriv kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.