Life

Monday Update

re1

Jeg må indrømme at jeg er lige så rodet, og træt inde i min krop, som jeg ser ud på dette billede. Jeg er så træt fortiden, og jeg forstår virkelig ikke hvor den træthed kommer fra? Jeg går tidligt i seng, og passer mig selv – Men jeg har hørt, at man faktisk kan blive træt af at sove, og det er måske nok det vi er ude i her. Så jeg er træt af at være træt… Jeg har et par hygge planer her i løbet af ugen, som jeg ser rigtig meget frem til. Ellers skal jeg virkelig bare slappe max af. Sidste uge var lidt stressende, da jeg havde planer hver dag, og et par af dagene havde faktisk 2 aftaler jeg skulle nå samme dag! Men her er jeg, med en lille update. Jeg er træt, jeg er glad og jeg skal virkelig se paradise hotel i aften.  Jeg håber at I har det fantastisk og er kommet igennem mandagen med et smil eller to.

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.