Life

5 facts om mig

14. april 2016

Jeg er flyttet blog platform og det hele er ved nogenlunde at komme på plads, og nu glæder jeg mig bare til at lave endnu flere spændende blogindlæg. Vi kan allerede starte idag, for nu kan du læse  5 facts om mig – Det kan være du allerede kender et par stykker af dem, men ellers vil jeg selv sige at det er nogen brugbare facts at vide omkring mig.

reki

 1. Jeg er 20 år gammel. Jeg har simpelthen fået så mange henvendelser af folk, som troede jeg var yngre. Men den er sku god nok, selvom jeg er lille og holder mig godt, så er jeg nået de halvejs 40. 😉
 2. Jeg drikker te med mælk i. Det er et must for mig, og det er virklig sjældent at der kommer en kop te over til mig uden. Jeg drikker rigtig meget te på en dag, men til gengæld er er ret så dårlig til at rydde de tekopper op efter mig.
 3. Min absolut yndlings serie er The Walking Dead. Jeg bliver aldrig træt af den serie, og er også gået igang med at se alle afsnit fra start for 10.000 gang, for at premieren til sæson 7 kan nærme sig lidt hurtigere!
 4. Pizza er i følge mig løsningen på næsten alt.
 5. Jeg bor i lejlighed med min kæreste og har boet ude et halvandet års tid.

 

Relaterede Indlæg

3 Kommentarer

 • Svar Mia // www.blogaboutmia.dk 14. april 2016 at 17:17

  Næste gang burde vi holde TWD maraton! Elskerelskerelsker den serie! 😀 <3

  • Svar Kirsten Thulesen 15. april 2016 at 16:27

   Årh ja, lad os lige! Det kunne være så fedt! 🙂

 • Svar A+K/VenterPaaVinBlog 14. april 2016 at 21:18

  Pizza er svaret på alt 😀

  – A

 • Skriv kommentar