Fashion Uncategorized

My New Babies

Jeg er den gladeste pige lige fortiden, og meget af den glæde skyldes mine sprit nye flotte stiletter fra Bianco. Med min højde på hele 155 cm, burde man tænke at jeg tit benytter mig af stiletter. Jeg har faktisk aldrig været særlig glad for at gå i stiletter, og har altid haft problemet at jeg ikke har kunne passe de fleste af dem. Men det skal være slut nu, for jeg har lige investeret i de flotteste af slagsen fra Bianco. De er virkelig behagelige at gå i, og meget neutrale i farven så de går til nærmest alle slags outfits. Jeg testede dem til en fødselsdags fest inde i byen i lørdags og fordi de var så gode at gå i, kunne jeg have dem på hele aftenen og først brokke mig over ømme fødder på hjemturen. Jeg er imponeret!

sko

Relaterede indlæg

4 Kommentarer

 • Svar
  evelin
  17. marts 2016 den 11:07

  ÅÅh så elegante og kule sko. De kledde virkelig foten din. disse er prikken over i en i et hvert antrekk 😀 ønsker deg en fin dag 😀

  • kirstengroenager
   Svar
   kirstengroenager
   17. marts 2016 den 11:34

   Tusind tak! Du ønskes også en rigtig dejlig dag herfra. ☀️

 • Svar
  Jeanne Løve
  21. marts 2016 den 20:55

  Sikke nogle flotte stiletter! Du må have en dejlig aften 🙂

  • kirstengroenager
   Svar
   kirstengroenager
   21. marts 2016 den 21:35

   Tusind tak! Du ønskes også en herlig aften herfra

  Skriv kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.