Giveaways

Giveaway – Vind et smukt armbånd

Så er det tid til lidt lækkert til jer skønne læsere. En af jer kan nemlig være heldig at vinde et smukt armbånd fra Cityshoppen.dk. Her kan du finde de smukkeste smykker. Måske kender du allerede til dette lækre smykkested, ellers er det i hvert fald på tide at få tjekket det ud. Du kan finde deres hjemmeside Her. Du kan også finde dem på Instagram: @cityshoppen.dk

Jeg har selv et armbånd derfra i guld, og synes det passer så godt til min brune hud. Har du det også sådan, at der er en bestemt farve, eller noget som bare er så god til dig? sådan har jeg det selv med guldsmykker og pang farver. Jeg har tidligere skrevet lidt om at jeg ikke kan lide når ting sidder fast om mit håndled, og det er noget af det jeg godt kan lide ved det her armbånd. Det er løst, eller man kan selvfølgelig selv indstille det efter eget behov – men mit sidder en smule løst, men sidder stadig sådan at det ikke falder af mit håndled.

Jeg har i samarbejde med cityshoppen.dk sørget for at I kan blive lidt forkælet, og de har været så søde at sponsorerer et armbånd. Så I kan derfor vinde dette armbånd derfra. Det er også i farven guld og er præcis magen til det jeg selv er så glad for. Så Lad os matche lidt.

Sådan deltager du i konkurrencen: 

 • Bliv fast læser på bloggen ude i højre side med din e-mail. Her vil du sige ja til at få en e-mail hver gang der er indlæg og lækre giveaways! 
 • Like bloggen på facebook Her 
 • Følg mig på youtube Her (valgfrit) 
 • Skriv en kommentar med din e-mail så jeg kan se at du deltager og så at jeg kan kontakte dig, hvis du bliver den heldige vinder. 

Held og lykke. Jeg finder en vinder fredag d. 26 februar. 🙂

 

 

 

 

Relaterede indlæg

17 Kommentarer

 • Svar
  Karla
  20. februar 2016 den 16:35

  Wow det er godt nok en fed Giveaway !! Det er lige mig

 • Svar
  Karla
  20. februar 2016 den 16:36

  Karlakrudtugle@hotmail.com

 • Svar
  Ruth Grønager Thulesen
  20. februar 2016 den 16:40

  Rthulesen@gmail.com

 • Svar
  ronaldo.caspersen@gmail.com
  20. februar 2016 den 17:04

  Jeg deltager:)

  Sendt fra min iPhone

  > Den 20/02/2016 kl. 17.13 skrev shitithoughtaboutyouagain : > > >

 • Svar
  Line
  20. februar 2016 den 21:26

  Mega fed giveaway håber jeg vinder!! !!

 • Svar
  Charlotte
  20. februar 2016 den 23:58

  Vil elske at vinde det fine armbånd. Jeg elsker at følge med i dine tanker og dit liv herinde. <3 Savner dig smukke

 • Svar
  piastulle
  22. februar 2016 den 16:11

  Sikke et flot armbånd, det er så fint. 🙂
  piastulle@hotmail.com

 • Svar
  cecilie
  23. februar 2016 den 12:10

  ej hvor er det flot jeg har virkeig kigget på det der armbånd længe og vil sygt gerne have det mi email er beautycille7@gmail.com love you

 • Svar
  Melissa
  23. februar 2016 den 15:14

  Melissasphinx@gmail.com
  Elsker diig!

 • Svar
  Melissa Østergaard
  23. februar 2016 den 15:17

  Melissasphinx@gmail.com
  Elsker diiig

 • Svar
  nicoline
  23. februar 2016 den 15:42

  nkjelsmark@gmail.com
  Elsker dine videoer, bedste youtuber i verden

 • Svar
  nicoline
  23. februar 2016 den 15:43

  nkjelsmark@gmail.com
  Elsker dine videoer, du er mit idol

 • Svar
  nicoline
  23. februar 2016 den 15:45

  nkjelsmark@gmail.com
  Elsker dine videoer, du er min ynglings youtuber

 • Svar
  Line Jakobsen
  23. februar 2016 den 20:39

  Sikke et flot armbånd. Håber jeg er heldig

 • Svar
  Gitte Dideriksen
  24. februar 2016 den 8:36

  Smukt armbånd, det vil jeg så gerne eje;-) og krydser alt her;-)

 • Svar
  Marie M
  28. februar 2016 den 10:16

  Jeg krydser også fingre 🙂

 • Skriv kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.