Fashion

Er hårbånd tilbage på mode?

Jeg er som I nok snart har lagt mærke til altid mega afslappet i forhold til mit hår. Det altid bare en sindssyg rodet knold oven på hovedet eller løst hår hvor mine krøller kan komme lidt ind i kampen. Jeg havde en periode i mit liv, hvor jeg altid gik med hårbånd. Det var en god måde at få håret væk fra ansigtet på, men oveni det pynter det også ret godt.

Jeg tror jeg er ved at eksperimentere lidt igen med de hårbånd. Jeg sad en aften og kiggede rundt på instagram for at finde lidt inspiration, og det må man da sige at jeg fandt. Jeg faldt over nogle billeder en pige havde lagt ud, med et super flot hårbånd der samlede sig snoet oven på hovedet og det så virkelig bare godt ud. Er håndbånd ved at komme tilbage på mode? Min første tanke var, at det ville passe så lækkert til mine lidt rodede knolde. haha.

Derefter har jeg været så heldig, at modtage 2 af de fine hårbånd fra The LouP.dk. Jeg har Blue ‘N dots og Black ‘N dots. Det er simple hårbånd med prikker på, i sort og hvid og blå. Efterhånden har jeg fået brugt mine hårbånd en del, og de er faktisk både gode til lidt ekstra fint pynt på hovedet når du skal ud – men kan også bruges mere praktisk til når jeg skal lægge makeup, lægge ansigtsmaske eller ligende. Jeg elsker når en simpel ting er praktisk i flere sammenhænge! Du kan finde dit eget hårbånd lige Her. @theloup_cph

theloup2

 

 

 

Relaterede indlæg

3 Kommentarer

 • Svar
  Caroline Stadsbjerg
  23. februar 2016 den 19:23

  Det ser da så fint ud! Elsker hårbåndet sammen med en stor knold, det er altså den bedste kombi! 🙂

  nymaane.blogspot.dk

 • Svar
  Carina
  23. februar 2016 den 19:26

  Your hair looks great and I love the hairband!

  xo
  http://thepinkporcelaindoll.blogspot.it

 • Svar
  Giveaway – Vind 2 valgfrie hårbånd | shitithoughtaboutyouagain
  2. marts 2016 den 12:18

  […] Kan I huske jeg tidligere har skrevet et indlæg, om de flotte hårbånd fra ThelouP.dk? Ellers kan I finde det lige her – Er Hårbånd Tilbage På Mode? […]

 • Skriv kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.