bolig

Computer Power

Hej med jer. Jeg sidder lige nu og er på udkig efter en ny computer, da min nuværende computer simpelthen er alt alt for langsom og slet ikke kan køre de pogrammer, som jeg gerne vil have den skal kunne køre. Vi samarbejder overhovedet ikke særlig godt fortiden, og derfor overvejer jeg snart at skifte den ud. Ind til videre har jeg siddet og kigget lidt rundt på nettet på computere, og faldt over siden Power.  Har I hørt om den nye elektronik butik? Ellers kan du blive lidt klogere på den i dette indlæg.

Power er næsten kommet op, det er en ny form for elektronik butik, hvor de gerne vil matche samme lave priser i butik som på internettet. Dette er deres primære koncept. Jeg har været inde og set den forholdsvis nye butik der er åbnet ude i Rosensgårdcenteret i Odense og den er enorm stor. Jeg synes faktisk priserne er meget rimelige. Derfor sad jeg også og kiggede mig lidt om efter en computer derinde. Jeg overvejer at spare op til en Macbook eller en Hp? Hvad ved I om disse to jeg overvejer? Go eller no go?

En computer er jo bare lige det, som jeg mangler fortiden – derinde kan du finde alt mellem himmel og jord. Du kan købe billige lækre glattejern, gode høretelefoner og der er næsten ikke grænser for hvad du ikke kan købe derinde.

Jeg tænkte på, om der er, nogle af jer søde læsere, som kan anbefale en god computer? Jeg er meget åben for gode anbefalinger.

 

sponsoreret

Relaterede indlæg

1 Kommentar

 • Svar
  Laura
  11. februar 2016 den 10:28

  Jeg kan helt klart anbefale Apples Macbook Air 13″, selvom den indtil man får den virker overvurderet og dyr bare på grund af mærket… Men den er faktisk virkelig god og det er fantastisk kvalitet! Den er super lækker at arbejde på og meget brugervenlig;-) Selv jeg kan finde ud af det tekniske, og så er jeg stor fan af alle genvejene… Jeg ville under ingen omstændigheder købe den for et par år siden, fordi det bare virkede som endnu en trend, men hold nu op, hvor er jeg glad for den! Den er så hurtig, hvilket er perfekt, når man studerer;-) Det kræver lige lidt tilvænning, når man er vant til Windows, men nu kan jeg slet ikke holde Windows indviklede styresystem ud mere;-) Jeg kan varmt anbefale den, men man skal selvfølgelig have en officepakke, hvis den skal samarbejde med den gamle…
  Held og lykke med jagten;-)
  Smil til dig!
  Laura // LMinside<3

 • Skriv kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.