Giveaways

Vinderen af Nytårs giveawayen

Tilfældig tal udtrækning af Find En Vinder

Først og fremmest vil jeg gerne sige jer tak for den gode feedback på min nytårs giveaway og generelt bare på hele bloggen. Det har været en fornøjelse at afholde den her konkurrence. Tak til alle der deltog, men det kan desværre kun blive til en heldig vinder i denne omgang. Jeg synes helt sikkert I skal smide en kommentar, hvis I ønsker flere af disse slags konkurrencer på bloggen.

Vinderen af min nytårs giveaway – med mine yndlings produkter blev Aase Lejbølle. Du må meget gerne sende mig en mail, så vi kan få sendt din præmie afsted til dig. Stort tillykke og tak til alle der deltog. I må have en forrygende torsdag!

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.