Giveaways

Vind min yndlings mascara

Yaaaay, det har været nytårs aften og der er nu taget hul på år 2016. Jeg håber det bliver et lykkebringende år for jer alle. Jeg vil super gerne takke jer for den skønne opbakning omkring bloggen, jeg sætter stor pris på alle jeres små søde beskeder på facebook, instagram og de skønne kommentarer her på bloggen! det varmer indeni og giver en noget energi.

Jeg har stablet en giveaway på benene, og tro mig, den her vil du ikke gå glip af. Du kan nemlig vinde nogle af mine yndlings produkter, som jeg tidligere har skrevet om her på bloggen, blandet andet min elskede mascara fra L’orel Paris!

L’orel Paris laver i følge mig, simpelthen de aller bedste mascaraer. Derfor synes jeg selvfølgelig, at I skulle have chancen for at vinde en af dem. Jeg har selv den i midten, som jeg tidligere har skrevet om i et indlæg og den er super god. Den skiller vipperne ad, klumber ikke og giver end masse volumen til dine vipper. Det kan jo være du har prøvet den, og erfaret at den ikke dur for dig – men betvivl ikke, for I giveawayen kan du vælge mellem de 3 ovenstående mascaraer.

Derudover synes jeg, at I lige skulle forkæles lidt ekstra her i starten af det nye år. Så du kan vinde en skøn ansigtsmaske, som renser din hud og efterlader den dejlig blød og så er den endda med jordbær! Du kan også vinde en lille shower gel fra body shop, en negle lak fra w7 i lyserød og til sidst men ikke mindst en volumen shampoo fra Pantene. Det skal lige siges, at der er intet på min blog som er sponsoreret, jeg har selv brugt mine egne penge på giveaways til jer – da det er min måde at sige tak til jer på!

Hvad siger I så? Lyder det ikke bare dejligt alt sammen?

 

For at deltage i konkurrencen skal du: 

 • Følge bloggen på bloglovin Her 
 • Følge bloggen på facebook, så du altid kan holde dig opdateret om de nyeste indlæg og konkurrencer Her 
 • Tilmelde dig som læser på bloggen med din E-mail, det gør du ude i højre side her på bloggen. 
 • Skrive en kommentar til indlægget med din mail, så jeg kan få fat på dig hvis du bliver den heldige vinder. 

Din deltagelser gælder kun efter de ovennævnte ting er gjort, da det er en konkurrence for de søde læsere på bloggen. Jeg finder en vinder d. 7 Januar. Held og lykke!

Relaterede indlæg

16 Kommentarer

 • Svar
  Charlotte Nurnberg
  2. januar 2016 den 11:49

  Virkelig nogle lækre konkurrencer du har i gang

 • Svar
  Cecilie
  2. januar 2016 den 12:31

  Cecilie.mp20@gmail.com

 • Svar
  Anika
  2. januar 2016 den 12:49

  Det er en magda fed giveaway du har lavet❤️ Og en mega god blog

  • Svar
   Anika
   3. januar 2016 den 9:58

   Sorry tastefejl
   *mega

 • Svar
  Fie Hanberg
  2. januar 2016 den 16:55

  Hej Kirsten
  Vil rigtig godt vinde det,

 • Svar
  Sus L. Hansen
  2. januar 2016 den 21:13

  Krydser fingre

 • Svar
  Kirsten Holm
  3. januar 2016 den 10:23

  Hej Kirsten❤️
  Det er mega sødt at du vil bruge dine egne penge på os

 • Svar
  Kirsten Holm
  3. januar 2016 den 10:25

  Hov glemte lige min e-mail : kirstenholm18@outlook.dk

 • Svar
  Kirsten Holm
  3. januar 2016 den 11:36

  Ej hvor skægt vi hedder det samme Kirsten

 • Svar
  Åse Kolsboe Lejbølle
  3. januar 2016 den 11:39

  Godt nytår 😀
  Sikken en dejlig nytårsgave, du har sat sammen til os her :-D. Jeg kunne godt tænke mig at prøve mascaraen yderst til højre.

  Gode nytårshilsner
  Åse L/aaselejboelle@gmail.com

 • Svar
  Karla
  3. januar 2016 den 14:49

  Krydser fingre for at jeg bliver den heldige vinder!

 • Svar
  Line Jakobsen
  4. januar 2016 den 6:52

  Jeg prøver lykken 🙂 Godt nytår

 • Svar
  Karla
  5. januar 2016 den 18:27

  ILM Line Jakobsen

 • Svar
  Emma Ulriksen
  5. januar 2016 den 21:04

  emmajohanneulriksen@gmail.com 🙂

 • Svar
  Hiba
  5. januar 2016 den 21:16

  Ej en virkelig god giveaway! Ser man engang, så har jeg fundet min y-blogger ahha! Fedt indlæg!❤️

 • Skriv kommentar