Life

Happy New Year

Hej smukke mennesker. Jeg vil lige ønske jer rigtig godt nytår. Jeg håber I have en kanon god aften, i selskab med familie eller gode venner. Der har vel hos de fleste også stået lækker mad på dagsordenen, og nogle af jer har måske selv været i gang i køkkenet?

2016Hvordan foregik min aften?  

Jeg havde selv en rigtig hyggelig aften sammen med min søster, og et par venner. Det var første gang jeg skulle holde nytår i lejligheden, og derfor også første gang jeg skulle igang i køkkenet, for at kokkere til festlighederne. Det blev til 3 retters menu med en super lækker ærtesuppe til forret. Til hovedret fik vi oksemørbrad med kartofler, rødvins sovs og flutes. Desserten bød på forskellige lækre slags is og kl. 12 var der selvfølgelig champagne og kransekage.  Alt i alt var det en lækker aften for mavsen. Der blev drukket tilpas meget, hygget, snakket og fyrret end masse forskelligt krudt af. Jeg er godt nok selv, elendig til det med fyrværkeri, jeg synes det er super flot at se på – men synes faktisk det er ret så skræmmende. Men knald perler, stjernekaster og alt det småt stads, så er jeg på!

 

 

Hvad med nytårs forsæt?

Jeg har aldrig gjort mig sindsygt meget i det med nytårsforsæt, for jeg har erfareret at jeg aldrig holder dem any way. Så i år prøvede min søster og jeg noget nyt – vi stod i sofaen lidt før 12 og sagde de ting som vi elskede i 2015 og som vi håbede vi kunne bevare i det nye år også sprang vi ind i det nye år sammen.

Tusind tak for alle de søde kommentarer på bloggen og den dejlige opbakning. Jeg bliver så glad for jeres henvendelser og prøver at svare tilbage til alle hurtigst muligt. Der kommer her i starten af Januar en giveaway til at sparke det nye år i gang, så hold dig opdateret hvis du kunne have lyst til at deltage i sådan en. Forsat god 1. januar!

 

Relaterede indlæg

4 Kommentarer

 • Svar
  Stine // KISS KISS BANG BANG
  1. januar 2016 den 16:53

  Det lyder som en rigtig dejlig aften! 🙂

  Rigtig Godt nytår! 🙂 <3

  • kirstengroenager
   Svar
   kirstengroenager
   1. januar 2016 den 20:30

   Det var en skøn aften – godt nytår til dig også!

 • Svar
  Cathrine
  1. januar 2016 den 17:42

  Skøn blog du har.
  det lyder som en rigtig god aften, og super flot kjole! 🙂

  Godt nytår 🙂
  // Cathrine
  http://www.tiiner.dk

  • kirstengroenager
   Svar
   kirstengroenager
   1. januar 2016 den 20:30

   Tusind tak! Godt nytår – håber du havde en festlig aften

  Skriv kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.