Food

Frozen Yogurt

Så skete det igen – Jeg har nu for anden gang, i hele mit liv  fået frozen yogurt. Det smager jo noget så fantastisk, men hold nu kæft hvor er det bare fucker dyrt. Jeg synes virkelig det er, hvad sker der dyrt…

Jeg vil helt sikkert give mig i kast fremover med at lave det selv herhjemme. Det er faktisk overhovedet ikke svært, og jeg skal når jeg lige kommer så langt, nok ligge en opskrift samt. billeder ud her på bloggen.

Nå, det var en dyr oplevelse, men så er det da prøvet. Jeg blandede min egen derinde, som de så fint viser man kan på alle deres fine skilte..

 

 

Min Frozen Yogurt bestod af:

 • Den almindelige softice i bunden 
 • En blanding af frosent jordbær og chokolade yoghurt 
 • En lille smule frosent Oreo yoghurt
 • Blå bær topping
 • Halv knuste oreo topping
 • Chokolade sovs
 • En lille kit kat chokolade på toppen 🙂 

 

Relaterede indlæg

2 Kommentarer

 • Svar
  katerina
  9. januar 2016 den 18:01

  Det ser lækkert ud :-)!
  http://survivewithme.bloggersdelight.dk/

 • Svar
  Mia // www.blogaboutmia.dk
  10. januar 2016 den 0:02

  Jeg har stadig ikke haft mulighed for at smage frozen yoghurt! HVad er der galt med mig! 😀 haha

 • Skriv kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.