Life

Ask Me video 1

Jeg har for nylig haft lavet et opslag på min Instagram profil, hvor man har kunne stille mig spørgsmål i kommentaren. Det er resulteret i denne Ask me. Tusind tak for de fine spørgsmål og kommentare, dem er jeg rigtig glad for – Jeg har prøvet at besvare dem så godt jeg kan. Så lav en god kop te, læn dig tilbage og lær’ mig bedre at kende.

https://www.youtube.com/watch?v=qpjnvTfECzE

Relaterede indlæg

4 Kommentarer

 • Svar
  Karla
  4. januar 2016 den 20:59

  Har set den ! Den er vildt god

 • Svar
  Karla
  4. januar 2016 den 21:00

  Karlakrudtugle@hotmail.com

 • kirstengroenager
  Svar
  kirstengroenager
  4. januar 2016 den 21:00

  Hej Karla. Det er jeg vildt glad for at du synes <3 God aften

 • Svar
  Karla
  4. januar 2016 den 21:01

  Tak og ILM ❤️✌

 • Skriv kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.