Beauty Fashion Uncategorized

2015 favoritter

Et år er gået, og der har selvfølgelig været nogle favoritter igennem året.                               Jeg har samlet ca. 10, 2015 favoritter til jer i dette indlæg. jeg har lavet denne video, hvor jeg fortæller lidt om de forskellige ting, der er dog også en kort produkt beskrivelse under videoen. Men har du intet at lave, og bare lyst til at slappe lidt af og få gode ideer til dit næste lækre køb? Snup en kop te og se denne video. Lad mig endelig høre, hvad du finder mest interessant.

https://www.youtube.com/watch?v=gEfceQai8Jk

2015 favoritter:

 1. HH Simonsen wet brush. Har jeg kunne leve uden denne børste? Den er simpelthen så fantastisk og gør det super nemt at rede meget filtret hår ud. børsten er med nogle bløde hår, som simpelthen gør processen med at rede dit hår 100 gange nemmere!
 2. Fondation H&m. Jeg har altid haft så svært ved, at finde en foundation som passer til min hudtone, men denne her er virkelig god.
 3. Stay matte primer fra Rimmel London. Denne primer, gør det lettere for mig, at holde min make up flot hele dagen.
 4. Parfume Olympia og Parfume Black opium. 2 skønne og søde parfumer, som er mine yndlings dufte. Jeg elsker søde parfumer, så disse er er perfekt valg, til dig som også er vild med søde dufte!
 5. Gosh læbestifter. Hvor er de bare undervurderet. Jeg er helt vild med især den matte læbestift, som ser meget naturlig ud på mig. Jeg har aldrig gået med læbestift, så jeg er glad for disse meget naturlige her i starten.
 6. Buksedragt fra H&m. Jeg er vild med den røde buksedragt, som også var med i mit jule outfit indlæg. Den er så smuk!
 7. W7 øjenskygge palette. Et billigt alternativ til naked paletterne. Jeg elsker de smukke farver, som den her palette indeholder.
 8. Bluse fra New Yorker. En udsalgsvare, som jeg er så glad for at jeg nåede at få fingrene i!
 9. Bluse fra Creme Fraiche. Jeg havde den her smukke bluse på til min 20 års fødseldag, jeg synes simpelthen at den er så enkelt og smuk med de fine sten ved kraven.
 10. Ansigts maske med jordbær fra Cosmorea. Renser din hud og efterlader den frisk og glat. E af de bedste ansigtsmasker jeg længe har prøvet!

Relaterede indlæg

3 Kommentarer

 • Svar
  Anastasia
  13. januar 2016 den 20:04

  Nice review! You are so cute 🙂

 • Svar
  Mia // www.blogaboutmia.dk
  16. januar 2016 den 14:05

  The Wet Brush fik jeg også øjnene op for i 2015. Den bedste børste til dato, til mit lange, tykke og til tider filtreret garn! 😀

  W7 paletterne er dog de dårligste paletter jeg prøvede i 2015. Men ved at det er meget 50/50 med dem hos folk. For nogle er de gode, for andre er de dårlige. 🙂

  Knus
  <3

 • Svar
  AnnA-Alina Geveliuk
  18. januar 2016 den 13:41

  Great blog, so if you want, we can to follow each other on bloglovin! Just follow me here and I’ll follow you back! ♥ https://www.bloglovin.com/blogs/anna-alina-3947784

 • Skriv kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.