Beauty

What was in my make up christmas calendar

For første gang nogensinde, havde jeg i år en make up julekalender. Det var bare en stille og rolig en fra matas, og den var på tilbud – så jeg så mit snit til lige at afprøve sådan en. Jeg er overrasket over nogle af tingene i den. Jeg er blevet super glad for de farvede eyelinere og deres øjenskygger. Så her er indholdet der var i min.

 

 

Julekalderen indeholdt: 

 • 2 øjenskyggepaletter 
 • En lyserød og en rød læbestift 
 • En lyserød og en rød læbepomade 
 • En blå og en sølv highlighter 
 • 3 pensler
 • En blå og en rød neglelak 
 • En glimmer lipgloss
 • En blå og en sølv eyeliner 
 • En blå flydende glimmer eyeliner 
 • Lip pencil 
 • En mascara 
 • Browkit 
 • 2 glimmer highlightere i guld og lyserød 

 

Relaterede indlæg

2 Kommentarer

 • Svar
  Nanna
  12. januar 2016 den 11:21

  Men synes du at de er noget værd, jeg har dem nemlig selv og synes ikke nogle af produkterne er noget værd

  • kirstengroenager
   Svar
   kirstengroenager
   12. januar 2016 den 11:37

   Jeg kan sagtens bruge et par af tingene derfra. Eyelinerne, dem alle sammen er et hit hos mig – læbestiften brugen jeg til at dækker rander under øjnene med – til en pris af 99kr, som jeg gav for den, vidste jeg godt at det måske ikke lige var de bedste ting – men jeg må sige, at jeg er imponeret over hvor mange af tingene jeg faktisk kan bruge 🙂

  Skriv kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.