Beauty Giveaways Uncategorized

Vinderen af giveaway og Snail recovery gel cream

Jeg havde på diverse make up sider, på facebook, og gennem flere mennesker hørt, at denne snegle creme fra ebay skulle være helt igennem fantastisk. Jeg bestilte derfor en hjem, og modtog den for omkring 3 uger siden. Dengang  startede jeg også med at bruge den 2 gange om dagen. Morgen og aften. Jeg har en, hvad man vil kalde en forholdsvis normal hudtype. Jeg lider ikke af akne, og har kun urenheder engang imellem, mest på hagen. Men jeg kastede mig alligevel ud det og jeg må sige at det lever op til folks udtalelser. Den er kanon god!

Efter brug af denne snail recovery gel, er min hud blevet mere jævn og blød. De små urenheder, som kunne bule lidt ud fra ansigtet er helt væk og min hud den føles super glat. Jeg synes helt sikkert at den er værd at give en chance, jeg er hvert fald glad for at jeg gjorde.

step by step guide til brug af den:

 • Fjern din makeup, og vask ansigtet med lunkent vand. Du kan også bruge en vådserviette eller hvad du plejer at bruge til at rengøre dit ansigt. 
 • Tag lidt creme på fingrene og smør ansigtet ind i produktet. 
 • Brug din ansigtscreme, eller fugtighedscreme ovenpå. 
 • Bedst mulige resultater ved brug morgen og aften.

Hvis du har lyst til at kaste dig ud i det og gøre dig din egen erfaring med dette produkt – kan du nemt og hurtigt bestille en hjem her.

Vinderen af min giveaway blev Nicole Johnsen. Du bedes sende mig en mail – så vi kan få den smukke palette sendt afsted til dig! Tillykke og tak til alle der deltog, mon der snart skal være endnu en giveaway?

Relaterede indlæg

3 Kommentarer

 • Svar
  Mia // www.blogaboutmia.dk
  27. december 2015 den 14:01

  Jeg har godt set den andre steder – men snegle slim skulle også bare være kanon 🙂 Kunne godt overveje den!

  Knus, Mia

 • Svar
  Nikki Lund
  28. december 2015 den 17:45

  Tillykke til den heldige vinder! Tror helt bestemt jeg må kigge lidt mere på cremen! Den lyder vældig interessant 🙂
  Kram,

  http://nikkilund.dk

  • kirstengroenager
   Svar
   kirstengroenager
   28. december 2015 den 23:34

   Det er i hvertfald en varm anbefaling herfra 🙂
   Kram ❤️

  Skriv kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.