Food

Summerbird

18. december 2015

Er jeg den eneste som virkelig bare er helt vild med chokolade?

subberbird

Forleden dag var jeg et smut inde i byen for at købe nogle julegaver og lidt af hvert. Jeg blev lokket ind i summerbird, og det passede mig fint – for jeg skulle til en fest om aftenen så det kunne være alletiders med en lækker gave til min veninde derfra, også havde jeg da også en undskyldning for ikke at købe til mig selv haha.’ Nå, men manden derinde gik jo helt amok og jeg fik kastet den ene smagsprøve i munden efter den anden og det var alt sammen så lækkert. jeg er helt vild med summerbird og deres lækre chokolade. Da jeg var på vej ud, fik jeg da også lige stukket en lækker kop varm julekakao med 70%. Den var godt nok stærk, men smagte ganske okay. Sådan en skal man nyde og have i små portioner.   Deres chokolade mandler kan derimod spises i store mængder – haha.

Hvad er jeres yndlings chokolade? Har I en favorit butik eller smag?

 

 

Relaterede Indlæg

2 Kommentarer

  • Svar Jeanne 18. december 2015 at 22:19

    her forleden fik jeg en flødebolle af min storebror, den var med pistacie smag! Da var jeg solgt!

    • Svar kirstengroenager 18. december 2015 at 22:23

      Årh Det lyder eddermame lækkert! Pistacie er altså bare godt.. <3

    Skriv kommentar