Beauty Uncategorized

My favorite beauty products

Glædelig 3. advent.

Idag vil jeg bruge lidt af min søndag på at fortælle jer, om mine absolut favorit produkter når det kommer til beauty.
Jeg er egentlig ikke en person, som går sindsygt meget op i beauty, men hvis der er noget jeg ikke kan undvære, så er det de få produkter som virkelig er guld værd i min hverdag.

Jeg kan faktisk inddele mine favoritter i Mascara, Læber, parfume og Hår.

Mascara

 

Jeg holder rigtig meget af mærket L’oreal paris. Der er simpelthen mange af deres produkter, der passer helt perfekt til mig. Deres mascaraer synes jeg i den grad er noget at råbe hurra for! Jeg har samlet tre af mine yndlings mascara til jer, men jeg vil generelt kunne sige god for mange flere af deres mascaraer. De ovennævnte er er alle super gode til at give vipperne end masse fylde også klumper de overhovedet ikke. Jeg jeg især vild med børsten på False Lash Wings.
Du kan få dem i matas og lige nu har de dem helt ned til 59 kr. Det er da vidst lige til at klare!
normal prisen ligger på de 150 kr.
Læber
Jeg går normalt ikke med læbestift og fortrækker bare en lækker læbepomade til at holde læberne bløde. Men jeg har været i den lokale Matas og undersøgt udvalget af læbestifte og jeg må sige at jeg forelskede mig noget voldsomt i 2 styks fra Gosh. Den ene er en mat læbe stift og den anden fra en af deres andre kollektioner.
Farverne er super neutrale til min mørke hud. Den ene fremhæver blot min læber en smule og den anden giver dem lidt farve. De kan sagtens blandes, hvilket fungere super godt for mig! Jeg bruger nr. 003 og nr. 86. De kan købes for 95 kr. pr stk.
Parfume
Jeg må indrømme at jeg er en rigtig tøs når det kommer til dufte. Sødme, er lige mig og derfor er favoritterne her selvfølgelig Marc Jacobs Oh Lola og Black Opium af Yves St Laurent.
Hår
Til at pleje og vedligeholde mig hår, bruger jeg en gang om ugen eller hver anden ca, kokos olie som hår kur. Det kan købes de fleste steder. En klump kokos olie i hånden også er det ellers bare at massere dine spidser ind i det. Behold det i så lang tid som muligt, du kan endda sove med det i håret natten over. Derefter skylles det ud og vaskes. Det føles så godt og mit hår ser altid så friskt og skinnende ud efterfølgende. Jeg er super meget fan, og det er en nem og billig måde at passe på det hår.
En anden ting jeg simpelthen heller ikke kan leve uden, er min elskede Wet brush fra HH Simmonsen. Mit hår kan godt mange gange være super uglet, da jeg er ret elendig til at rede det. Men Denne børste har redet mit hår, den udreder de største knuder i mit hår og børsten på den er helt blød. Så hvis du døjer meget med uglet hår, så synes jeg helt sikkert at du skal investere i en Wet brush.
Den sidste ting, som jeg benytter mig meget af er pantenes shampoo og balsam. Den har en fantastisk duft og jeg har brugt den i 4 år nu. Jeg er så heldig at have fået et ordentlig læs af dem i gave af min dejlige kæreste. Så mit depot er i hvert fald fyldt op.
Min yndlings er den med honning.
Den er overkommelig i prisen, så hvis du har lyst til at kaste dig ud i noget nyt – kan du prøve at tjekke deres produkter ud. Det kan være du finder din fremtidige yndlings shampoo derinde?
Du er mere end velkommen til at dele ud af dine egne favorit beauty produkter i kommentaren.
I ønskes en forsat god advent herfra!

 

Relaterede indlæg

8 Kommentarer

 • Svar
  Line
  13. december 2015 den 15:03

  Super fedt indlæg! :)- guldstjernen.blogspot.dk

 • Svar
  Kirsten Thulesen
  13. december 2015 den 15:47

  Tusind tak søde Line! Glædelig December til dig 🙂

 • Svar
  Katrine Pedersen
  13. december 2015 den 19:54

  Jeg har det faktisk på præcist samme måde, jeg går også op i de samme ting :-)Tak for din kommentar, jeg blev rigtig glad, da jeg læste den! Velkommen til.http://katrinelionett.blogspot.com/

 • Svar
  BLOND GIRL
  13. december 2015 den 19:57

  follow me i follow backhttp://betrendylbeyourself.blogspot.de/

 • Svar
  Kirsten Thulesen
  13. december 2015 den 20:23

  done 🙂

 • Svar
  Kirsten Thulesen
  13. december 2015 den 20:24

  Hvor dejligt at høre fra dig! Jeg kan fortælle dig, at jeg i den grad også er glad for din kommentar! Glæder mig til at læse flere gode indlæg på din side. Kram

 • Svar
  Sarah-M.
  14. december 2015 den 9:50

  Love the Miss MAnga!xxSarah

 • Svar
  Kirsten Thulesen
  14. december 2015 den 12:44

  love it too! have a nice day 🙂

 • Skriv kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.