Beauty Uncategorized

My christmas gifts

Nu er er det tid til et lille kig på, hvad julen bragte med sig i år, i form af gaver. Jeg har fået nogle skønne og meget brugbare gaver, som jeg har glædet mig til at dele med jer. Så her får i et lille udpluk af mine julegaver.

Jeg fik mig et nyt glattejern, det var virkelig tiltrængt da mit andet næsten er ved at gå fra hinanden. Min elskede parfume Olympia, lå også under træet. der udover fik jeg nogle lækkerier fra the bodyshop, varme sutsko, malebøger, lækre farveblyanter, vaser og lækkert te, med chokolde, som  kan nydes til. Alt i alt var det nogle super skønne gaver og jeg følte virkelig at folk havde ramt plet!

Hvordan var jeres jul? Fik I nogle gaver, måske noget i oven i købet havde ønsket jer? Jeg vil super gerne høre om dem i kommentaren!

Relaterede indlæg

7 Kommentarer

 • Svar
  Frederikke S
  29. december 2015 den 15:37

  Fik også det samme glattejern – da mit gamle var brændt sammen, haha
  – Desuden er det nogen super lækre gaver 😉
  http://www.frederikkes.com

  • kirstengroenager
   Svar
   kirstengroenager
   29. december 2015 den 16:47

   Det er skønt med opgradering /) jeg er så glad for mit! Synes virkelig det fungere godt 🙂

   Godt nytår

 • Svar
  Stine // KISS KISS BANG BANG
  29. december 2015 den 16:37

  Sikke nogle lækre gaver 🙂

 • Svar
  Hannah
  29. december 2015 den 17:29

  Jeg har Olympea også, jeg elsker det ! (Det må du undskylde, jeg taler ikke dansk)

  TheDonkeyInvasion – A Bookish Blog!

 • Svar
  Hannah
  29. december 2015 den 17:31

  Jeg har olympea også, jeg elsker det! (Det må du undskylde, jeg taler ikke dansk)

 • Svar
  GiZmoAMH
  29. december 2015 den 19:16

  Sikke dog nogle fantastiske gaver! 😀 Håber du havde en rigtig god Juleaften.
  Btw virkelig sød blog du har dig her. 😉

 • Skriv kommentar