Life Uncategorized

Christmas killer

Julen er en pragtfuld tid, og det plejer at være min yndlings tid på året. 
Men i år, må jeg indrømme at julestemningen overhovedet ikke er nået hjem til mig endnu…

Både min kæreste og jeg, har en del eksamener her i julen, og det er virkelig bare en julestemnings killer. For at det ikke bare er slemt, at skulle op til eksamen her i julen, så er det oven i købet også mundtlig matematik – hvor uheldig kan man have lov at være! øv 

Noget der virkelig kan rede de fleste ting hos mig, er en god kop kakao. Så sådan en har jeg da også fået mig idag! 

Jeg glæder mig rigtig meget til, at alle eksamenerne er overstået. For så skal der virkelig gives gas med at julehygge. 

En af mine veninder kommer over til mig her i julen, og vi skal have stor bage dag med diverse jule småkager og til aftensmad skal vi lave super lækker flæskesteg med det hele! Det er første gang jeg for alvor skal bage julekager og jeg glæder mig sådan til at prøve det! 

Nå, min eksamens forberedelse venter og matematik dispositionerne kigger virkelig ondt på mig. 
Så jeg må tilbage..

Jeg håber I har det sjovere end jeg lige selv har det.   


Relaterede indlæg

4 Kommentarer

 • Svar
  Amalie Fernande
  10. december 2015 den 20:25

  Trist! Herhjemme står vi også begge i skolearbejde til halsen, men det hjælper altid med lidt julemusik eller en julefilm! 🙂 God aften! http://www.amaliefernande.dk

 • Svar
  Microcut
  11. december 2015 den 12:07

  Velkommen til din nye blog her på nettet 😀 <3 Holy moly et langt navn den har ^_^" Men awesome! Jeg glæder mig til at se en masse indlæg fra dig i fremtiden 😀 – og så håber jeg da at julestemningen rammer dig, trods eksamenerne hænger over hovedet! SimoneMicrocut.dk

 • Svar
  Kirsten Thulesen
  12. december 2015 den 14:22

  årh ja, julefilm! Håber I klare den! 🙂

 • Svar
  Kirsten Thulesen
  12. december 2015 den 14:23

  Tusind tak! dejlig velkomst. Jeg glæder mig også til at komme ordentligt i gang med den. Jeg har lige tjekket din ud også 😉

 • Skriv kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.