Life Uncategorized

Christmas in my home

Vi juler alle på mange forskellige måder, men for mig er noget af det aller hyggeligste ved julen, at pynte lidt op derhjemme. Det spreder sådan en dejlig stemning, og hvad er bedre end god stemning lige op til jul?

Jeg må indrømme at jeg i år, ikke har været i det helt store julehumør, som jeg ellers plejer at være. Jeg har tidligere skrevet, at både min kæreste og jeg har haft en del eksamener, så det har fyldt rigtig meget herhjemme. Men der er da kommet lidt hygge op forskellige steder og det er så rart!

Nu nærmer julen sig jo for alvor, og hold da helt fast hvor er december bare gået helt vildt stærkt! Er jeg den eneste som slet ikke har kunne følge med?

Nå, men jeg tænkte I lige kunne få et smugkig på, hvordan der er pyntet op i julens anledning hjemme hos mig. I ønskes alle en glædelig Jul!

 

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.