Fashion Life Uncategorized

Christmas eve outfit

Glædelig jul alle sammen. Jeg håber, at I alle har haft en kanon god aften i selskab med jeres kære, og alt hvad der nu ellers hører til! Jeg tilbragte selv min juleaften i svigerfamiliens selskab. Det var en alle tiders aften, men sindsygt lækker mad, skønne gaver og højt humør.

Jeg fandt lille juleaften denne helt igennem fantastiske buksedragt, og jeg faldt pladask for den. Selv om, at jeg allerede havde planlagt mit jule outfit, blev det på dagen erstattet af denne skønhed! Jeg synes simpelthen at den er så fin, og med en lækker rød lak til neglene og en enkelt make up med jordfarver, så kørte det bare derud af! Det aller vigste for mig, når det kommer til tøj – er at jeg føler mig godt tilpas i det! rule number one, også kan det være noget så ligegyldigt for mig hvor flot tøjet ser ud. Det var også det der afgjorde at jeg kastede mig ud i denne juleaften.

Gjorde I noget bestemt ud af jer selv juleaften? en smuk kjole, eller en lækker make up?  Jeg skal i hvert fald ud og lave mig en stor kop te, og sidde og tjekke nogle smækre jule outfits ud!

Relaterede indlæg

11 Kommentarer

 • Svar
  Mia // www.blogaboutmia.dk
  26. december 2015 den 22:20

  Sikke et lækkert outfit!! 🙂 <3

 • Svar
  Nikki Lund
  27. december 2015 den 11:05

  Jeg kan godt forstå, at du faldt for den! Den er virkelig flot 🙂
  Kram,

  http://nikkilund.dk

 • Svar
  Louise
  27. december 2015 den 12:58

  Ej hvor er den lækker! Den kan jeg godt forstå du faldt for. Jeg havde egentlig en plan om at tage en gammel kjole på, men fandt en fra Samsøe Samsøe jeg faldt for også den 23. 🙂

  • kirstengroenager
   Svar
   kirstengroenager
   27. december 2015 den 13:28

   Det er så lækkert når der kommer noget uventet, som bare er fantastisk! 🙂

 • Svar
  Emma Kirstine
  27. december 2015 den 13:03

  Virkelig flot Kirsten! Det er helt klart en farve der klæder din mørke hud godt <3

  http://emma-kirstine.dk

  • kirstengroenager
   Svar
   kirstengroenager
   27. december 2015 den 13:29

   Tak søde Emma <3 håber du havde en dejlig jul!

 • Svar
  Sofie
  27. december 2015 den 19:45

  Hvor er den flot! Håber at du havde en god aften (:

  Knus Sofie
  aseaofinspiration.blogspot.dk

  • kirstengroenager
   Svar
   kirstengroenager
   28. december 2015 den 23:35

   Tusind tak! Jeg havde en alletiders aften. Det håber jeg også at du havde!
   Kram <3

 • Svar
  sashaagent
  29. december 2015 den 16:11

  Beautiful!!! Your blog looks amazing!

 • Skriv kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.